Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Αγγλικά
  • Ελληνικά
  • info@labs-backup.biochimiki.gr
  • 22310 69200
Facebook Linkedin Instagram
  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας
Menu
  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας
  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας
Menu
  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας
  • Αγγλικά
  • Ελληνικά

Οδηγίες δειγματοληψίας

Διαχείριση Ποιότητας
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Νερού ανθρώπινης κατανάλωσης
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Νερού για ανίχνευση Legionella spp
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Επιφανειών με swab
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Θαλασσινού Νερού
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Εδάφους
  • Οδηγίες δειγματοληψίας Φύλλων-Φυλλοδιαγνωστική
Facebook-square Linkedin Instagram

ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ Labs

Τα Εργαστήρια ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ, ως ένα από τα μεγαλύτερα διαπιστευμένα εργαστήρια δοκιμών στην Ελλάδα, συμπληρώνουν 25 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένης ικανότητας στην παροχή Εργαστηριακών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών με ακρίβεια, εγκυρότητα και συνέπεια.

MENU

  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας
Menu
  • Εταιρικό Προφίλ
    • Διαπίστευση ISO 17025
    • Όροι & Προϋποθέσεις
    • Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
    • Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις
    • Νερό – Απόβλητα
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
      • Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
      • Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
      • Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
      • Θαλασσινό Νερό
      • Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
      • Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
    • Τρόφιμα
      • Διατροφική Επισήμανση
      • Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
      • Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
      • Χημική Ανάλυση Τροφίμων
        • Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
        • Βαρέα Μέταλλα
        • Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
        • Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
        • Αλλεργιογόνα
        • Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
        • Αναλύσεις Halal
        • Ενεργότητα Νερού (aw)
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Ελαιόλαδο
      • Μέλι
      • Σφάγια
      • Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
      • Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
      • Υπηρεσίες R & D
    • Αγροτικά
      • Έδαφος
      • Φύλλα
      • Λιπάσματα
      • Ζωοτροφές
      • Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
      • Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
      • Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
  • Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
    • Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
    • Επιχειρήσεις Τροφίμων
      • HACCP Codex Alimentarius
      • ISO 22000 (HACCP)
      • FSSC 22000
      • BRC Food Technical Standard
      • IFS (International Food Standard)
      • Σήμανση Vegan / Vegetarian
      • Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
    • Διαχείριση Ποιότητας
      • ISO 9001:2015
      • ISO 14001:2015
      • ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
      • ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
    • Πιστοποίηση
  • Άρθρα – Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    • Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
    • Οδηγίες δειγματοληψίας
    • Ευκαιρία Εργασίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • +30 2231069200
  • info@labs-backup.biochimiki.gr
  • Οδός Βίνιανης, Οικ.Ευρυτάνων ΛΑΜΙΑ – 35100
Κατασκευή Ιστοσελίδας : iArk Boutique Digital Agency
© Copyrights All Rights Reserved by ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ Labs